Kom lekker dansen met mij!

Verwacht mooie, ontroerende verhalen bijna rechtstreeks vanaf de dansvloer. Verhalen uit de praktijk, die het effect van dans duidelijk maken. Verhalen die mij raken en die ik graag deel. Er is mooie muziek en zullen we samen dansen en bewegen.
Ik neem je graag mee in deze voorstelling ❤️ en als je dan naar huis gaat hoop ik dat je af en toe thuis ook dansje doet, gewoon omdat het zo goed voor je is.

Dans heeft een positieve invloed op het brein en het lichaam, zoals het verbeteren van de motoriek en het verminderen van stress en angst. Doe dus lekker mee tijdens deze interactieve voorstelling!

Een dans workshop tijdens jouw event of voorstelling? 

Ik kom je graag vertellen over de positieve invloed van dans en bewegen op lichaam en geest. Over waarom het zo belangrijk is dat we blijven bewegen. Een actieve workshop waarbij zelf ervaren centraal staat. 

Stuur me een mail en dan bespreken we de mogelijkheden linda@verbindendoordans.nl

21 maart 2024: voor de 2e keer mag ik voor Advocaatje Swing je nog? de positieve invloed op brein en het lichaam laten ervaren aan de bezoekers. 

Een interactieve voorstelling over dans, bewegen met mooie inspirerende verhalen en zelfs salsa. De bezoekers leerde salsa dansen!

En wat is er veel gedanst en gedeeld. En zoals ik vertelde naar aanleiding van een verhaal, woordeloos delen is misschien wel mooiste wat er is. En dat bleek zo te zijn. De verbinding met elkaar, ons lijf en dat wat er is in het moment. 

Ik heb prachtige mensen ontmoet en weer gezien en ik heb zin in meer!