Workshop | Event

Kom lekker dansen met mij!

Verwacht mooie, ontroerende verhalen bijna rechtstreeks vanaf de dansvloer. Verhalen uit de praktijk, die het effect van dans duidelijk maken. Verhalen die mij raken en die ik graag deel. Er is mooie muziek en zullen we samen dansen en bewegen.

Dans heeft een positieve invloed op het brein en het lichaam, zoals het verbeteren van de motoriek en het verminderen van stress en angst. Doe dus lekker mee tijdens deze interactieve workshop!

Ik neem je graag mee en als je dan naar huis gaat hoop ik dat je af en toe thuis ook dansje doet, gewoon omdat het zo goed voor je is.

Een actieve workshop waarbij zelf ervaren centraal staat. 

Stuur me een mail en dan bespreken we de mogelijkheden linda@verbindendoordans.nl

4 juni 2024 Alzheimer Cafe Zoetermeer: Beweeg en Muziek

Vanavond gaan we in gesprek over de invloed van muziek en bewegen op de hersenen. We bespreken de effecten van muziek en bewegen en hoe het zit met herinneringen die je door muziek kunt oproepen. Hoe muziek en bewegen een ontzettend mooie manier kan zijn om verbinding te maken!

 

En uiteraard gaan de bezoekers zelf ervaren wat muziek, bewegen en dans doet. De laatste voor de vakantie en ik kijk ernaar uit!  

 

 

2 mei 2024 Inspiratie dag Brein en Beweging

Dementie is nog niet te genezen. Maar bewegen en muziek kunnen wel de klachten verminderen en de achteruitgang remmen. Door beweging en muziek op een unieke manier samen te laten komen leidt dit tot sociale, fysieke en mentale verbetering.

Alzheimer in Beweging organiseert de gratis inspiratie dag Brein en Beweging op 2 mei 2024. Beleef deze dag in Katwijk aan Zee, op en rond het strand van 10.00 tot 16.00 uur. Er zijn lezingen en workshops en ja, ook van mij! Sinds kort mag ik mij partner van deze mooie organisatie noemen.

Dus laat je raken en in beweging brengen. Want zoals Gera het zo mooi schrijft: raak ervan overtuigd dat dansen nooit meer zou mogen ontbreken in ieder verzorgingshuis!

Schrijf je hier in!

21 maart 2024 Advocaatje Swing je nog? 

Voor de 2e keer mag ik voor het Laaktheater – Advocaatje Swing je nog? een workshop verzorgen. Ik vertel over de positieve invloed op brein en het lichaam laat de bezoekers vooral veel ervaren.  

Het was een voorstelling over dans, bewegen met mooie inspirerende verhalen en zelfs een mini workshop salsa.

En wat is er veel gedanst en gedeeld. En zoals ik vertelde naar aanleiding van een verhaal, woordeloos delen is misschien wel mooiste wat er is. En dat bleek zo te zijn. 

Ik heb prachtige mensen ontmoet en weer gezien en ik heb zin in meer!