Hoi ik ben Linda, een geboren en getogen Haagse.

Als ervaren danstherapeute heb ik een passie voor de kracht van verbinding. Muziek en dans zijn in mijn leven een bepalende factor, zowel in goede als in slechte tijden. Zo heb ik zelf de kracht van danstherapie mogen ervaren. Als ik dans, ben ik in contact met mezelf, mijn emoties en met de wereld om me heen. Die helende werking van dans deel ik graag met anderen, ongeacht hun leeftijd of uitdagingen.

Een optimist die denkt in mogelijkheden, dat is hoe mensen mij kennen. Ik focus op wat wel kan en wat helpend is. Door kennis en ervaring zie ik snel wat iemand nodig heeft om zich veilig en gezien te voelen. Dat is voor mij de essentiële basis voor een goede samenwerking.

Het is mijn missie om de helende kracht van dans voor iedereen toegankelijk te maken, dans jij met me mee?

Liefs Linda

 

In het kort

Scholing

 • Opleiding Danscoaching

 • Opleiding Lichaamsgerichte psychotherapie

 • Opleiding Dans en beweging voor mensen met dementie, MS en Parkinson

 • Docentenopleiding stoelyoga

 • Docentenopleiding kleuterdans

Werkervaring

 • Verpleegkundige

 • Dansdocent voor diverse doelgroepen

 • Danstherapeut voor diverse doelgroepen

 Superkracht

 • Een veilige setting creëren

 • Humor

Favoriete dans

 • Cubaanse salsa

 • Flamenco

 • Dansexpressie

Grote droom

 • Met mijn lief met de camper rondreizen door Europa