verbinden door dans

Dans & Delen: Maandelijkse Bijeenkomsten voor Vrouwen rond Volle Maan

In deze hectische wereld waarin we leven, waar woorden vaak tekortschieten om onze gevoelens en ervaringen uit te drukken, bied ik je Dans & Delen aan. Het is mijn missie om de helende kracht van dans voor iedereen toegankelijk te maken. Dus dans jij met me mee?

Wat is Dans & Delen?

Dans & Delen is een bijzondere maandelijkse bijeenkomst exclusief voor vrouwen, gehouden rond volle maan. Het is een veilige ruimte waar je jezelf kunt uitspreken zonder onderbrekingen, waar je je verhaal kunt delen, waar je gezien en gehoord wordt zonder oordeel, en waar we samen bewegen en dansen.

Elke maand komen we samen, met maximaal met 8 vrouwen, om een moment van bezinning te creƫren. We staan stil bij hoe de afgelopen maand is verlopen, hoe het met je gaat, en wat er in je leeft. We maken gebruik van een talking stick om ervoor te zorgen dat iedereen de ruimte krijgt om te spreken. Daarnaast omarmen we de kracht van dans en beweging om ons lichaam te betrekken bij dit proces.

Waarom Dans & Delen?

In een wereld waar we vaak gehaast en overweldigd zijn, biedt Dans & Delen een moment van rust en zelfreflectie. Het stelt ons in staat om in contact te komen met ons lichaam, onze emoties te verkennen en te uiten, en te verbinden met anderen.  

Door deel te nemen aan Dans & Delen, geef je jezelf toestemming om te groeien, te helen en te bloeien. Het is een kans om je innerlijke wereld te verkennen en te delen met anderen die je daarbij ondersteunen.

Samen Dansen en Delen

Ik zorg voor een veilige en ondersteunende omgeving tijdens onze bijeenkomsten. Als ervaren danstherapeute weet ik hoe ik mensen kan begeleiden om zich veilig en gezien te voelen. Voor mij is dit de essentiƫle basis voor een goede samenwerking.

Kom en ervaar de kracht van Dans & Delen. Samen kunnen we herinneringen omarmen, emoties uiten en ervaringen transformeren met zorg en compassie.

Waarom rond volle maan?

Waarom kies ik ervoor om onze bijeenkomsten rond volle maan te houden? De volle maan staat symbolisch voor volheid, helderheid en verlichting. Het is een tijd waarin de energie hoog is en emoties vaak intenser worden gevoeld. Dit maakt de volle maan de perfecte gelegenheid om samen te komen, onze gevoelens te uiten en onszelf te verbinden met de krachtige energie van de natuur.

Tijdens onze Dans & Delen bijeenkomsten rond volle maan, kunnen we de symboliek van deze natuurlijke cyclus gebruiken om onze emoties te verhelderen en onze groei te versnellen. Het is een moment waarop we samen kunnen reflecteren, loslaten en ons openstellen voor nieuwe mogelijkheden.

Hoe Doe Je Mee?

Als je nieuwsgierig bent naar de helende kracht van dans en als je verlangt naar een veilige ruimte om jezelf uit te drukken en te delen, nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan Dans & Delen. 

Op dit moment zoek ik nog een geschikte locatie dus is er nog geen nieuwe dans en delen gepland.